Sony telefoons

Sony telefoons


Sony is al een tijdje aanwezig op de mobiele telefoonmarkt en wij hebben voor u de meeste Sony telefoons op een rijtje gezet. Sony is namelijk een merk dat al jarenlang een grote speler is op de gewone mobiele telefoniemarkt als op de smartphone markt. Waar ze in het verleden hun telefoons uitbrachten onder de naam Sony Ericsson en van daaruit vele bekende telefoons en vooral ook populaire telefoons hebben uitgebracht, brengen ze tegenwoordig hun telefoons op de markt met alleen de merknaam Sony.

De telefoons van Sony

Op dit moment zijn de bekendste telefoons van Sony toch wel de Xperia reeks, met o.a. de Sony Xperia 3 hebben ze dan ook een super toestel uitgebracht. De Xperia reeks staat vooral bekend om hun goede prestaties, hun iso certificeringen op het gebied van (spat)waterdichtheid en stofdichtheid en overige features. Ook de camera smartphones zijn over het algemeen gewoon super te noemen, dit komt mede doordat Sony de technieken in huis heeft voor uitstekend camera’s doordat Sony veel meer is dan alleen een telefoonfabrikant, hierdoor hebben ze de expertise in huis om out of the box veel features zelf te ontwerpen en te bouwen.

In onze vergelijkingstool voor telefoons en de eventuele abonnementen die hierbij horen kunt u makkelijk zien welke Sony telefoons waar het goedkoopste verkrijgbaar zijn. Sony telefoons vergelijken is hiermee een koud kunstje en zorgt ervoor dat u vele euro’s kunt besparen.

 

Telefoons vergelijken
Logo
Shopping cart