SIM only

Naast telefoons vergelijken kunt u ook SIM only abonnementen vergelijken van alle grote providers in Nederland. Bij Telefoons vergelijken vind u namelijk een ruim aanbod aan SIM-only’s. Een Sim only is anno 2018 misschien wel het populairste abonnement geworden. Er zitten namelijk bijzonder veel voordelen aan een SIM only abonnement. Om te beginnen zijn de maandlasten een stuk voordeliger, u hoeft niet vast te zitten aan een lang contract en er is bijzonder veel keuze. In onze SIM only vergelijker kunt u eenvoudig vergelijken op diverse zaken. Bel je veel of gebruik je veel data? Dat maakt allemaal niet uit, je kunt namelijk eenvoudig je gepersonaliseerde abonnement samenstellen met de configurator. Daarna zie je precies welke provider het dichtste in de buurt komt van jou wensen. Vergelijk en bestel eenvoudig online jou SIM only abonnement.

Sim only vergelijken

Sim only bestellen

Waar je in het verleden vast zat aan een 1- of 2 jarig contract bij een provider met toestel is dit nu wel verleden tijd. Deze kan je natuurlijk nog steeds afsluiten, maar dit is eigenlijk helemaal niet voordelig. Je betaald namelijk in je maand bedrag het abonnement en het bijbehorende toestel. Vooral in de gevallen dat je telefoon eerder kapot is dan je abonnement afloopt is nogal zuur. Je betaald dan namelijk nog voor iets wat je niet meer hebt. Daarom is een Sim only abonnement ook zo interessant. De kosten hiervan zijn vaak net iets voordeliger dan een telefoon abonnement welke bij een toestel hoort. Daarnaast ben je ook nog eens een stuk flexibeler. Je kunt namelijk zelf een bijbehorend toestel uitzoeken. Deze kan je nieuw bestellen, via een marktplaats overnemen of een refurbished toestel kopen. Tevens kan je een sim only abonnement voor 1 jaar afsluiten en elk jaar verlengen/overstappen. Ideaal voor degene die niet te lang vast wil zitten aan een abonnement.

Sim only abonnementWelke sim only is het voordeligst?

Daar kunnen we zo geen antwoord op geven. Dit komt mede omdat de prijzen nogal wel eens kunnen fluctueren. Over het algemeen genomen zijn de prijsvechters als een Ben, Simpel en Hollands nieuwe de voordeligste. Regelmatig houden ze leuke acties waardoor het nog voordeliger is om een sim only abonnement  via hun af te sluiten. Je belt/gebruikt data via de netwerken van een KPN, T-Mobile of Vodafone en je betaald een stuk minder. Soms vraag je je wel eens af hoe ze nu zo voordelig kunnen zijn. Bekijk voor het voordeligste sim only abonnement van dit moment onze sim only vergelijker. Deze laat je de meest actuele status van de diverse abonnementen zien.

Nog meer voordelen van een Sim only abonnement!

De voordelen van een Sim only abonnement zijn zoals gezegd best veel. Denk hierbij aan de flexibiliteit, prijs en wat je krijgt. Je betaalt namelijk alleen voor een los abonnement zonder dat je vast zit aan een duur toestel welke je moet afbetalen. Tegenwoordig kan je een sim only abonnement afsluiten voor 1 maand, een half jaar, jaar en voor 2 jaar.  Ideaal voor degene die niet alleen wilt besparen op zijn maandelijkse lasten, maar ook ideaal voor degene die nog niet weet wat de toekomst gaat brengen. Even tijdelijk je mobiele abonnement verlengen of juist de prijs vast zetten voor 2 jaar. Het zijn allemaal keuzes die je zelf kunt maken. De voorwaarden bij een sim only abonnement zijn heel simpel.

  • Abonnement voor 1 maand, 1 jaar of 2 jaar
  • Goedkoper dan de traditionele abonnementen met duur toestel
  • Keuze uit praktisch alle providers
X
Telefoons vergelijken
Logo
Shopping cart