SIM only

Naast telefoons vergelijken kunt u ook SIM only abonnementen vergelijken van alle grote providers in Nederland. Bij Telefoons vergelijken vind u namelijk een ruim aanbod aan SIM-only’s. Een Sim only is anno 2018 misschien wel het populairste abonnement geworden. Er zitten namelijk bijzonder veel voordelen aan een SIM only abonnement. Om te beginnen zijn de maandlasten een stuk voordeliger, u hoeft niet vast te zitten aan een lang contract en er is bijzonder veel keuze. In onze SIM only vergelijker kunt u eenvoudig vergelijken op diverse zaken. Bel je veel of gebruik je veel data? Dat maakt allemaal niet uit, je kunt namelijk eenvoudig je gepersonaliseerde abonnement samenstellen met de configurator. Daarna zie je precies welke provider het dichtste in de buurt komt van jou wensen. Vergelijk en bestel eenvoudig online jou SIM only abonnement.

Sim only vergelijken

Sim only bestellen

Waar je in het verleden vast zat aan een 1- of 2 jarig contract bij een provider met toestel is dit nu wel verleden tijd. Deze kan je natuurlijk nog steeds afsluiten, maar dit is eigenlijk helemaal niet voordelig. Je betaald namelijk in je maand bedrag het abonnement en het bijbehorende toestel. Vooral in de gevallen dat je telefoon eerder kapot is dan je abonnement afloopt is nogal zuur. Je betaald dan namelijk nog voor iets wat je niet meer hebt. Daarom is een Sim only abonnement ook zo interessant. De kosten hiervan zijn vaak net iets voordeliger dan een telefoon abonnement welke bij een toestel hoort. Daarnaast ben je ook nog eens een stuk flexibeler. Je kunt namelijk zelf een bijbehorend toestel uitzoeken. Deze kan je nieuw bestellen, via een marktplaats overnemen of een refurbished toestel kopen. Tevens kan je een sim only abonnement voor 1 jaar afsluiten en elk jaar verlengen/overstappen. Ideaal voor degene die niet te lang vast wil zitten aan een abonnement.

Sim only abonnementWelke sim only is het voordeligst?

Daar kunnen we zo geen antwoord op geven. Dit komt mede omdat de prijzen nogal wel eens kunnen fluctueren. Over het algemeen genomen zijn de prijsvechters als een Ben, Simpel en Hollands nieuwe de voordeligste. Regelmatig houden ze leuke acties waardoor het nog voordeliger is om een sim only abonnement  via hun af te sluiten. Je belt/gebruikt data via de netwerken van een KPN, T-Mobile of Vodafone en je betaald een stuk minder. Soms vraag je je wel eens af hoe ze nu zo voordelig kunnen zijn. Bekijk voor het voordeligste sim only abonnement van dit moment onze sim only vergelijker. Deze laat je de meest actuele status van de diverse abonnementen zien.

Nog meer voordelen van een Sim only abonnement!

De voordelen van een Sim only abonnement zijn zoals gezegd best veel. Denk hierbij aan de flexibiliteit, prijs en wat je krijgt. Je betaalt namelijk alleen voor een los abonnement zonder dat je vast zit aan een duur toestel welke je moet afbetalen. Tegenwoordig kan je een sim only abonnement afsluiten voor 1 maand, een half jaar, jaar en voor 2 jaar.  Ideaal voor degene die niet alleen wilt besparen op zijn maandelijkse lasten, maar ook ideaal voor degene die nog niet weet wat de toekomst gaat brengen. Even tijdelijk je mobiele abonnement verlengen of juist de prijs vast zetten voor 2 jaar. Het zijn allemaal keuzes die je zelf kunt maken. De voorwaarden bij een sim only abonnement zijn heel simpel.

 1. Kostenbesparing: Sim only abonnementen zijn vaak goedkoper dan abonnementen met een telefoon. Omdat je niet betaalt voor de kosten van een nieuwe smartphone, zijn de maandelijkse kosten lager.
 2. Flexibiliteit in contractduur: Veel Sim only abonnementen bieden de mogelijkheid om te kiezen voor kortere contractduren, zoals maandelijks opzegbaar. Dit biedt meer flexibiliteit vergeleken met de typische 1- of 2-jarige contracten die vaak bij abonnementen met telefoon komen.
 3. Eigen telefoonkeuze: Je kunt elke telefoon gebruiken die je wilt, zolang deze simlockvrij is. Dit betekent dat je niet beperkt bent tot de modellen die een provider aanbiedt.
 4. Duurzaamheid: Door je huidige telefoon langer te gebruiken, draag je bij aan minder elektronisch afval. Dit is beter voor het milieu.
 5. Controle over je kosten: Omdat je geen afbetaling hebt voor een telefoon, heb je meestal een duidelijker overzicht van je maandelijkse telefoonkosten. Extra kosten zijn vaak alleen voor extra diensten of buiten-de-bundel gebruik.
 6. Gemakkelijke overstap: Als je al een telefoon hebt, is overstappen naar een Sim only abonnement eenvoudig. Je hoeft alleen een nieuwe SIM-kaart te krijgen en deze in je telefoon te plaatsen.
 7. Personalisatie van het abonnement: Veel aanbieders laten je toe om je bundel (data, belminuten, SMS) aan te passen aan je persoonlijke behoeften, wat bij abonnementen met telefoon soms minder flexibel is.
 8. Geen afhankelijkheid van een toestel: Omdat je niet vastzit aan een specifieke telefoon, kun je gemakkelijker van telefoon wisselen wanneer je dat wilt of nodig hebt.

Deze voordelen maken een Sim only abonnement een aantrekkelijke optie voor veel mensen, vooral voor diegenen die al een goede smartphone hebben of de voorkeur geven aan de vrijheid om hun eigen toestel te kiezen.

Sim Only Providers op een rijtje gezet

In Nederland zijn er verschillende providers die Sim only abonnementen aanbieden. Hier zijn enkele bekende providers en een korte beschrijving van elk:

 1. KPN: KPN is een van de grootste telecommunicatiebedrijven in Nederland. Het staat bekend om zijn betrouwbare netwerk en biedt een breed scala aan Sim only opties, vaak met extra voordelen voor bestaande KPN-klanten.
 2. Vodafone: Vodafone is ook een grote speler op de Nederlandse markt. Het biedt diverse Sim only abonnementen met verschillende data- en belopties. Vodafone staat bekend om goede netwerkdekking en internationale pakketten.
 3. T-Mobile: T-Mobile, bekend om zijn concurrerende prijzen, biedt een verscheidenheid aan Sim only abonnementen. Het bedrijf heeft een goed netwerk en biedt vaak extra voordelen zoals gratis streamingdiensten.
 4. Tele2: Tele2 is populair vanwege zijn voordelige Sim only abonnementen. Het bedrijf richt zich op klanten die veel data gebruiken en biedt vaak grote databundels voor lagere prijzen.
 5. Simyo: Simyo, een dochteronderneming van KPN, richt zich op eenvoudige en voordelige Sim only abonnementen. Het gebruikt het KPN-netwerk en staat bekend om zijn goede klantenservice.
 6. Lebara: Lebara is vooral bekend om zijn internationale bel- en datatarieven. Het is een goede keuze voor mensen die vaak naar het buitenland bellen.
 7. Youfone: Youfone biedt voordelige Sim only abonnementen met de mogelijkheid om je bundel maandelijks aan te passen. Het maakt gebruik van het KPN-netwerk.
 8. Ben: Ben is een andere betaalbare optie, vaak gericht op jongere gebruikers. Het biedt flexibele Sim only abonnementen en maakt gebruik van het T-Mobile netwerk.

Elk van deze providers heeft zijn eigen unieke eigenschappen en voordelen. De keuze voor een provider hangt vaak af van persoonlijke voorkeuren, zoals de behoefte aan data, budget, netwerkdekking, en eventuele extra’s die de provider biedt.

Telefoons vergelijken
Logo
Shopping cart