Samsung Telefoons

Samsung Telefoons

Samsung Telefoons online vergelijken en bestellen. Bekijk hier alle Samsung Telefoons aanbiedingen en bestel met of zonder abonnement online!


Samsung Samsung heeft van alle telefoonmerken de grootste variatie in hun assortiment. Samsung is hierdoor niets voor niets de grootste telefoon fabrikant van dit moment en dit komt mede door hun ruime aanbod. We hebben Samsung telefoons in ons assortiment welke in het budget segment vallen, maar ook de echte paradepaardjes van Samsung als de Samsung Galaxy S5, S4 en de Galaxy Notes welke met recht de (ultra) high end smartphones van dit moment zijn. Bekijk ons ruime assortiment aan Samsung telefoons en smartphones van dit moment om uw keuze te maken. Wilt u een vergelijking maken met andere telefoons dan kunt u nu gebruik maken van onze telefoon vergelijker op de beginpagina van onze webshop. Samsung Galaxy S5 De telefoon van dit moment is dit toestel, want de Galaxy S5 heeft echt werkelijk waar alles wat u maar van een telefoon kunt verwachten en meer. Om een paar specificaties op te noemen, hij heeft een 5,1″ SAmoled scherm welke stof en waterdicht is volgens de IP67 certificering, een Quad-core processor op de nieuwste techniek van Qualcomm gebouwd, 2GB intern werkgeheugen en 16GB opslaggeheugen en nog veel meer. Wilt u meer informatie over de Galaxy S5, klik dan hier.

Samsung is al jaren één van de grote spelers op het gebied van telefonie. Samsung Electronics is een dochter van moederbedrijf Samsung Group, dat in 1938 in Zuid-Korea is opgericht. De grootste concurrent van Samsung is Apple. Bekend is dat beide bedrijven regelmatig met elkaar in de clinch liggen omdat ze elkaars ideeën voor producten zouden gebruiken.

Samsung is dag en nacht bezig met de nieuwste ontwikkelingen, zij waren dan ook de eerste die met volledige touch smartphones kwamen. Ook kwam Samsung met de eerste AMOLED en SuperAMOLED schermen. Samsung kennen we niet alleen op het gebied van telefonie, maar ze produceren ook onder andere computers, televisies, printers, (af)wasmachines, en camera’s.

Samsung telefoons staan bekend om de goede prijs/kwaliteit verhouding en het gebruiksgemak van de producten. Samsung is de grootste aanbieder op het gebied van mobiele telefoons. Waar je bij Apple vaak een poos moet wachten totdat er weer een nieuwe telefoon op de markt komt, blijft Samsung constant nieuwe telefoons ontwikkelen. Van high end smartphones tot budgetmodellen. Daarnaast hebben ze ook nog telefoons die tussen een smartphone en tablet invallen, de Galaxy Note serie.

Samsung Galaxy

Het paradepaardje van Samsung is de laatste jaren de Galaxy serie. De Galaxy telefoons waren de eerste met een volledig touchscreen. Ze draaien op het besturingssysteem van Google: Android. In de Galaxy serie zijn telefoons in verschillende prijsklassen te vinden. Van telefoons met alles er op en er aan tot wat goedkopere modellen die minder geavanceerd zijn.

Galaxy Note

De Galaxy Note was voor velen eerst een te grote smartphone, maar tegenwoordig groeit de Note nog steeds in populariteit. De Galaxy Note komt voor in verschillende groottes, maar ze worden allemaal geleverd met de S Pen stylus. Dit biedt de bediening meer gemak.

Besturingssysteem Samsung

Tegenwoordig produceert Samsung alleen nog maar Android toestellen. In het verleden draaiden de toestellen ook op Bada en Windows. Bada is een besturingssysteem ontwikkelt door Samsung zelf. In 2010 ging het de markt op en begin 2013 kondigde Samsung aan dat ze stoppen met Bada en een nieuw besturingssysteem aan het ontwikkelen zijn, Tizen. Op de markt zijn er nog geen toestellen die draaien op Tizen, maar volgens de geruchten komen die er eind 2014 nog.

In 2010 werd de eerste Windows Phone gepresenteerd, waar Samsung enkele van heeft ontwikkeld. Voorlopig lijkt het er op dat Samsung niet meer telefoons met Windows gaat produceren.

Samsung heeft de meeste telefoons op de markt die draaien op Android.
65% van de Android toestellen zijn van Samsung. Samsung heeft het besturingssysteem wel een eigen interface gegeven, TouchWiz. TouchWiz heeft veel extra functies en apps van Samsung zelf.

Nieuwste ontwikkelingen

Samsung is continu bezig om de software en het gebruiksgemak van de telefoons te verbeteren. Zo is de fabrikant bezig met het ontwikkelen van een buigbaar scherm, de eerste prototypes zijn in 2013 getoond. Vaak krijgen ze ook kritiek op de nieuwe en unieke features. Kritiek zou zijn dat er teveel apps en functies op de telefoons zitten die niet nodig zijn en niet gebruikt worden.

Kijk verder op deze pagina naar de nieuwste telefoons van Samsung en lees hun uitgebreide specificaties. Er is altijd wel een Samsung telefoon te vinden die bij jouw wensen past.

Telefoons vergelijken
Logo
Shopping cart