Nokia Telefoons

Nokia Telefoons

Nokia Telefoons vergelijken en online bestellen. Bekijk hier alle Nokia Telefoons en bestel deze met of zonder abonnement online! Nokia telefoons vergelijken online!


Nokia

Nog steeds een van de grootste fabrikant van telefoons op dit moment is het Finse Nokia. Met hun ruime aanbod aan allerlei telefoons kan hier zeker wat tussen zitten voor u, want de Nokia telefoons zijn er in alle soorten en maten. U vindt bij ons al een simpel Nokia toestel voor een paar tientjes, maar u vind bij ons ook een ruim aanbod aan Windows phone toestellen van Nokia namelijk de Lumia lijn. Oftewel we hebben voor u een ruim aanbod aan Nokia telefoons voor u, en over het algemeen is vandaag besteld, morgen in huis.

Nokia Lumia

Met de Nokia Lumia lijn heeft Nokia samen met Microsoft een weg ingeslagen om het mobiele besturingssysteem van Microsoft op te bouwen. Deze Windows Phone toestellen zijn hierom net weer iets anders als de Apple Iphone met IOS als besturingssysteem en bijv. Samsung met Android. De Nokia Lumia heeft de beschikking over Windows Phone 8 software welke hierdoor de looks and feels van het normale Windows 8 systeem heeft, en hierbij ook naadloos integreerd met uw andere Windows 8 apparaten. Synchroniseren van bestanden, contacten, e-mail en ga zo maar door is hierdoor perfect te gebruiken. Alle toestellen zijn scherp geprijsd en makkelijk in gebruik, en door dit gebruiksgemak zijn ze niet voor niets het laatste jaar steeds meer marktaandeel aan het afsnoepen van de andere merken.

De Nokia Lumia lijn blijft ook continue vernieuwen en als u nu een nieuwe Nokia Lumia besteld wordt Windows Phone 8.1 standaard meegeleverd, of meteen als update aangeboden als u een ouder toestel besteld. Met Windows Phone 8.1 heeft u een nog beter toestel in handen, waarbij de gebruikersvriendelijkheid nog beter geworden is. Denk hierbij aan een goed werkend notificatie menu van waaruit u snel bepaalde zaken kunt instellen en natuurlijk uw nieuwste meldingen kunt bekijken.

Budget toestellen

Nokia is er altijd al bekend om geweest dat ze voor iedereen wat wils hebben en dat is nog steeds zo, de beweging van Nokia is wel steeds meer naar het Smartphone gebeuren waardoor langzamerhand de simpele Nokia’s verdwijnen en worden opgevolgd door de Lumia toestellen. Maar ook de Nokia Lumia toestellen zijn scherp geprijsd en Microsoft heeft met de Nokia Lumia 520 een toestel voor nog geen 100,- op de markt gezet die nog perfect als smartphone gebruikt kan worden. De opvolger ligt al klaar voor de succesvole Lumia 520 maar de verwachting is dat de prijs van de opvolger net zo scherp zal zijn, waardoor u dus voor rond de 100,- al een toestel heeft die van praktisch alle smartphone gemakken voorzien is en zijn gelijke niet kent in de Android reeks.

Telefoons vergelijken
Logo
Shopping cart