Nokia Lumia 735

Aanbiedingen score0
Aanbiedingen score0

lumia-735Binnenkort verkrijgbaar bij alle providers de nieuwe Nokia Lumia 735 ook wel de selfie telefoon genoemd. Nokia/Microsoft is nu al een paar jaar bezig om de Nokia Lumia lijn een vast gezicht te laten worden op straat en dat lukt ze nog niet echt in Nederland, maar met deze telefoon gaan ze toch weer een serieuze aanval openen. De Lumia 735 is namelijk een moderne smartphone welke qua specificaties en functies aardig in de buurt komt van de high-end smartphone lijn van verschillende andere merken, alleen een heel stuk goedkoper, want in Nederland zal de verwachte introductie prijs namelijk rond de 200,- liggen.

Nokia Lumia verbeterd

Waar Nokia in het begin met de samenwerking met Microsoft nog opbouwend was met de Lumia reeks is deze inmiddels sterk verbeterd, inmiddels heeft Microsoft natuurlijk ook het alleenrecht op Nokia gekregen doordat ze Nokia overgenomen hebben, maar de Lumia reeks is gewoon steeds beter aan het worden en met Windows Phone 8.1 is het ook een volwassen platform aan het worden.

Nieuwe features bij de Nokia Lumia 735

Door de uitstekende camera’s met een grote lens is de  Lumia 735 de telefoon die u in de gaten zou moeten houden, want dit wordt de telefoon van dit najaar. Nou ja in ieder geval de selfie telefoon van het jaar 2014 volgens Microsoft. Tevens biedt het toestel voor het geld ook een LED flitser aan en een nieuwe oplaad techniek, namelijk draadloos laden. Geen gedoe meer met kabels in je telefoon stoppen, maar gewoon je telefoon bij het laadstation neerzetten en hij gaat laden!

Kortom de Nokia Lumia 735 gaat voor een belachelijk lage prijs eigenlijk al over de toonbank als je deze vergelijkt met zijn directe concurrenten. Het is misschien geen high-end telefoon maar het is een smartphone welke heel betaalbaar is en gewoon snel en compleet.

Telefoons vergelijken
Logo
Shopping cart