Huawei Ascend G510

Aanbiedingen score0
Aanbiedingen score0

Leuke midrange telefoon

Dat is een goede omschrijving van de Huawei Ascend G510 al zeggen we dat zelf. Het is namelijk een goedkope telefoon welke ondanks dat deze goedkoop is toch voorzien is van bijna alle moderne features die een smartphone hoort te hebben. Denk hierbij aan een goede 5 megapixel camera, een processor welke op 1,2 Ghz draait, een scherm van maar liefst 4,5″ groot en Android 4.1 Jelly Bean standaard heeft draaien, verder levert Huawei goede support op hun toestellen en zijn ze geschikt voor alle moderne apps, games, internetten en ga zo maar door. Door de Android 4.1 die er op draait bent u ook verzekerd van een modern smartphone systeem met allerlei functionaliteit.

De Huawei Ascend G510 is geschikt voor

Degene die op zoek zijn naar een moderne telefoon waar je alles mee kan doen, maar er liever geen 600 euro of meer voor over hebben. En eigenlijk is dat ook niet perse nodig aangezien je alle Android apps op deze Huawei Ascend G510 kan draaien, en door zijn grote scherm is alles goed zichtbaar. Huawei is de laatste jaren in Nederland steeds meer groeiende en ze maken gewoon goede telefoons, waar ze in het begin echt zoekende waren zijn ze tegenwoordig heel goed bezig en je hebt gewoon veel telefoon voor weinig geld.

Huawei Ascend G510 kopen

Als u de Huawei Ascend G510 wilt gaan kopen dan kunt u heel makkelijk via onze telefoon vergelijker software zien waar deze smartphone te koop is en natuurlijk waar deze het voordeligst is. Met deze telefoon haalt u een goede telefoon in huis voor weinig geld, daarbij is hij modern, snel en uitermate geschikt voor de mensen die niet met de nieuwste, duurste smartphone willen rondlopen.

Telefoons vergelijken
Logo
Shopping cart