Apple telefoons

Apple telefoons

Apple telefoons vergelijken in prijs en providers. U kunt de Apple telefoons met of zonder abonnement aanschaffen. Bekijk hier alle Apple telefoons en vergelijk! Nu ook de Iphone 6 verkrijgbaar bij diverse providers! Via iphone outlet kun je ook refurbished telefoons tegen scherpe prijzen kopen.


Wij bieden u de nieuwste Apple telefoons aan voor een scherpe prijs. De Apple Iphone is nog steeds een van de populairste smartphone op dit moment en met de Iphone 6 serie die recent is uitgebracht hebben ze weer een waardige opvolger van de 5s neergezet en nu ook in tweevoud. Want Apple heeft naast de standaard Iphone 6 nu ook de plus versie uitgebracht, het grote verschil tussen deze 2 smartphones is de schermgrootte en de daarbij behorende resolutie. Want de Iphone 6 plus is voorzien van een 5,5″ scherm met een Full HD resolutie, maar ook de Iphone 6 is voorzien van een groot scherm van maar liefst 4,7″ groot. Tevens is de accuduur van de 6-serie weer een stuk verbeterd ten opzichte van de Iphone 5. Kortom de Apple Iphone 6 is weer een smartphone wat aan de top staat en nu super voordelig te bestellen is.

Apple Iphone 4s

De alweer wat oudere Iphone in de serie van Apple zijn telefoons maar nog zeker weten een moderne telefoon. Hij is van alle gemakken voorzien waar een smartphone aan moet voldoen. O.a heeft ook deze Iphone een retina display, een camera van maar liefst 8 megapixels welke voorzien is van een LED flitser en een 1080P camera functie. Deze telefoon doet hierdoor niet veel onder voor zijn grotere broer van dit moment de Iphone 5s, maar hij is hierdoor wel een stuk goedkoper. Dus als het u het geld op dit moment niet heeft voor de snelste Iphone, maar toch een goede moderne telefoon wilt hebben dan is dit zeker een goed alternatief.

Apple Iphone 5s

Deze Iphone is volgens velen een van de beste smartphones van dit moment. Met zijn 64-bits processor, prachtige en heldere Retina display en zijn unieke vingerafdruk scanner is deze telefoon van alle moderne technieken voorzien. De grote kracht van een Apple Iphone is natuurlijk dat je d.m.v. de appstore praktisch alle denkbare programma’s binnen handbereik hebt. Wilt u een snelle moderne handbare en makkelijk bruikbare telefoon, dan is dit de telefoon die u zou moeten hebben.

Telefoons vergelijken
Logo
Shopping cart