Apple Iphone 7 komt eraan

Aanbiedingen score0
Aanbiedingen score0

Velen wachten er al weer eventjes op, maar het lijkt erop dat hij er nu toch echt aankomt. De Apple Iphone 7! Nog steeds is er niets definitiefs bekend over de Iphone 7, maar door het geruchten circuit zijn er al veel nieuwe features en specificaties uitgelekt. Omdat het nieuwste toestel van Apple nog niet te bestellen is, en ze nog wachten bij Apple met de definitieve bekendmaking zijn de specificaties zoals wij deze vermelden geen feit. De verwachting is wel dat het overheen komt met de daadwerkelijke specificaties van de nieuwe Iphone 7, maar het is dus nog onder voorbehoud dat de Iphone 7 een 12 Megapixel camera krijgt en bij release meteen beschikt over iOS 10.

In ieder geval is het vrij duidelijk dat er een nieuw Apple toestel gaat komen, en dat deze de Iphone 7 gaat heten, de verwachte specificaties zijn:

  • iOS 10
  • 32GB, 62GB en 128GB geheugen voor opslag en 4GB werkgeheugen
  • 12 Megapixel camera met sterk verbeterde chip voor extra scherpe foto’s.
  • A10 processor met sterk verbeterde prestaties qua snelheid en grafische kracht
  • 4,7″ IPS scherm met pixeldichtheid van 326
  • 4k videobeelden opnemen

Op het moment dat Apple de Iphone 7 daadwerkelijk aangekondigd heeft dan is deze ook te bestellen. We doen ons best om zo snel mogelijk de nieuwste telg van Apple op telefoons vergelijken beschikbaar te krijgen zodat je snel kunt zien waar je de nieuwste Iphone kunt bestellen, en hoe snel je deze in huis kunt hebben. In de tussentijd is het nog eventjes wachten, maar september is al dichtbij!

Telefoons vergelijken
Logo
Shopping cart