Apple Iphone 6

Aanbiedingen score0
Aanbiedingen score0

iphone-6De Iphone 6

Apple heeft eindelijk zijn langverwachte Iphone 6 uitgebracht en de Iphone 6 plus uitgebracht en we moeten zeggen dat het een mooi toestel geworden is. Als je in eerst instantie de specificaties van het toestel erbij pakt valt het eigenlijk wel mee wat voor vernieuwingen de Iphone 6 nu echt heeft ten opzichte van de Iphone 5s, maar wees niet teleurgesteld want ook al zijn het soms kleine verbeteringen, deze zorgen er wel voor dat de Iphone 6 een heel compleet toestel geworden is wat zijn gelijke eigenlijk niet kent.

Waarom de Iphone 6 plus?

De echte Apple fans wachten hier eigenlijk al jaren op ook al hebben ze in het verleden de Samsung gebruikers onder ons veelal belachelijk gemaakt met de grootte schermen van de Samsung Galaxy Note serie, maar anno tegenwoordig is de trend toch weer groter geworden dat een moderne high end smartphone voorzien is van een groot scherm, en hier heeft Apple met de Iphone 6 plus dan ook gehoor aan gegeven. De grote verschillen van deze plus versie ten opzichte van zijn broertje de 6 is dan ook het scherm van 5,5″ met een hogere resolutie en hij heeft een langere accuduur.

Verdere vernieuwingen?

Naast het feit dat er nu 2 verschillende Iphones tegelijk uitgebracht zijn, zijn er wel degelijk aanpassingen gedaan aan de Iphone 6 ten opzichte van de 5s. De Iphone 6 heeft een verbeterde accuduur gekregen en houdt het nu bij vol gebruik 2-4 uur langer vol dan de 5s, verder claimt Apple dat er een verbeterde sensor in de camera zit. De resolutie van 8 Megapixels is hetzelfde gebleven als de 5s, maar de auto-focus en de belichting is sterk verbeterd. Verder is de Iphone 6 de dunste Iphone ooit met maar een dikte van 6,9 millimeter.

Voor een prijzenvergelijk tussen de verschillende providers en de Iphone 6 kijk dan snel onderaan deze pagina voor een actueel overzicht.

En de Apple smartwatch?

Die komt eraan maar is helaas niet meteen leverbaar. Bij het laatste Apple event hebben ze hem al laten zien en als je nog even geduld hebt dan kan je hem in januari gaan bestellen. Deze zal los verkocht worden dus hiervoor hoef je de nieuwe Iphone 6 nog niet te laten liggen, maar de Apple smartwatch gaat zeker een leuk apparaatje worden.


Telefoons vergelijken
Logo
Shopping cart